
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي، داود بهبودي صبح امروز در نشست فصلي مديريت نظام فني و اجرائي استان اظهار كرد: به اشتراك گذاري و طرح مسائل در اين نشست ها بسيار ارزشمند است و همراهي و همدلي موجود بين همكاران مي تواند منشاء اثرات مثبتي باشد. وي افزود: همكاران نظام فني و اجرائي با وجود ترافيك و حجم بالاي كاري تلاش دارند وظايف محوله را در نهايت كيفيت و با توان كارشناسي بالا انجام دهند. بهبودي تصريح كرد: در حال حاضر شرايطي پيش آمده كه پيك مراجعات، فشار رواني مراجعان، كمبود نيرو و محدوديت هايي كه شيوع كرونا اعمال مي كند موجب شده نارضايتي ها و شكايات افزايش يابد كه اين مسائل بايد تدبير شود. رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي ابراز داشت: موظفيم رضايت ارباب رجوع را به شكل اصولي تامين كنيم؛ موضوع تكريم ارباب رجوع را نمي توان به دلايلي مثل كمبود نيرو و ساير محدوديت ها ناديده گرفت؛ بلكه بايد اهميت ويژه اي به اين امر قائل شويم. وي تاكيد كرد: بايد سعه صدر خود را افزايش دهيم و سطح پاسخگويي و نحوه تنظيم تعاملات به گونه اي باشد كه مراجعه كننده بيروني با ذهنيت منفي از سازمان خارج نشود.
در ابتداي جلسه مدير نظام فني و اجرائي استان به ارائه گزارش عملكرد فصلي حوزه پرداخت و گفت: عليرغم شيوع كرونا از تمام امكانات سازمان در جهت برگزاري حضوري يا مجازي جلسات كارگروه ها استفاده كرده و سعي مي كنيم وظايف محوله را به نحو احسن انجام دهيم. رحيم ميرزايي افزود: در سال گذشته تمام جلسات شوراي فني استان را كه در آيين نامه مقرر شده بود برگزار كرديم و در سال جاري سعي كرديم در هر ماه يك جلسه برگزار كنيم. وي اذعان داشت: تعداد درخواست ها و مكاتبات در حوزه نظام فني و اجرائي افزايش يافته و محدويت برگزاري جلسات باعث شده تغيير رويه دهيم. ميرزايي ادامه داد: بحث نظارت را به سمت پروژه هاي اولويت دار پيش برده ايم و در نهايت 22 پروژه اولويت دار را تعريف كرده ايم.
مدير نظام فني و اجرائي استان بيان داشت: در سال گذشته صلاحيت 217 شركت پيمانكاري و مشاوره را مورد بررسي قرار داديم كه از اين ميان صلاحيت 65 شركت تاييد و مجوز صادر شد.
در اين جلسه كارشناسان مديريت نظام فني و اجرائي استان به ارائه جزئي تر گزارش عملكرد فصلي و بيان دغدغه ها و مسائل موجود پرداختند.