
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي، محمدرضا پورمحمدي در اين جلسه با تأكيد بر اهميت پژوهش در برنامه هاي توسعه اي، گفت: هيچ گرهي بدون تحقيق و پژوهش باز نميشود و اين حوزه بايد در اولويت دستگاههاي اجرايي باشد. وي بر استفاده از ظرفيت نمايندگان مجلس براي تقويت حوزه پژوهش تأكيد كرد و گفت: دستگاههاي اجرايي استان نيز تمام تلاش خود را براي تحقق اهداف پژوهشي به كار گيرند.
نماينده مردم بناب در مجلس شوراي اسلامي و عضو ناظر شوراي برنامهريزي و توسعه استان هم عدم توجه به بحث پژوهش را ريشه همه مشكلات جاري دانست و گفت: اگر در گذشته بحث پژوهش جدي گرفته ميشد امروز شاهد مشكلات متعددي مانند كمبود آب نبوديم. رضا باقري بنابي با بيان اينكه هرچه در بخش پژوهش هزينه شود سرمايهگذاري است، افزود: خروجي پژوهش بايد منجر به حل مشكلات شود و اگر امروز در بخشهاي مختلف دچار مشكل هستيم به خاطر اين است كه پژوهش خوبي در آن بخش انجام نشده است. وي، اختصاص يك درصد اعتبارات جاري دستگاهها به بحث پژوهش را ناكافي دانست و گفت: با اين ميزان اعتبار نميتوان بحث پژوهش را پيش برد و بايد كمك كنيم تا با اصلاح قانون، اين اعتبارات افزايش يابد.
در اين جلسه پس از ارائه گزارش عملكرد بند ز تبصره 9 قانون بودجه كل كشور درخصوص اعتبارات پژوهشي دستگاههاي اجرايي و فرايند انتخاب اولويتهاي پژوهشي استان، 3 عنوان از طرحهاي پژوهشي سال قبل و 4 محور اولويتدار پژوهشي استان به تصويب رسيد.