نشست تخصصي برنامههاي تحول نظام اداري آذربايجانشرقي برگزار شد/ رفيعزاده: 80 درصد برنامههاي تحول نظام اداري به بودجه نياز ندارد
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي، در اين نشست دكتر رفيع زاده اظهار كرد: «اجراي برنامههاي تحول اداري بدليل ارتباط با ساختار سازماني و نيروي انساني داراي پيچيدگي خاصي است؛ لذا تغييرات، آني و گسترده نيست.

وي افزود: با توجه به شرايط فعلي كشور، يكي از سه راهحل اجرايي تاثيرگذار كه به ما كمك ميكند با وضعيت فعلي سازگار باشيم، تحول در نظام اداري است چه از بابت كاهش هزينهها و چه از نظر ارتقاء رضايتمندي مردم، مراجعه كنندگان ، شهروندان و تسهيل ارائه خدمت به مرم و با توجه به شرايط مطلوب كشور ما ميتوانيم اقدامات اساسي در اين زمينه انجام دهيم.
رفيعزاده ابراز داشت: براي اجرايي نمودن 80 درصد از برنامههاي تحول اداري در نظام اداري نيازي به بودجه نيست و با رويكرد سيستمي و برنامهريزي هماهنگ شده كل اقدامات قابل انجام است؛ باتوجه به تدوين اهداف كلان برنامهها انتظار ميرود كه در آينده نزديك همه شهروندان خدمات مورد نياز خود را به صورت الكترونيكي دريافت نمايند.

معاون نوسازي اداري سازمان اداري و استخدامي كشور خاطرنشان ساخت: آذربايجانشرقي يكي از استانهاي موفق در حوزه تحول اداري بوده و اقدامات ارزندهاي در راستاي دولت الكترونيك، اصلاح فرآيندهاي اداري و ارائه خدمت از طريق ميز خدمت و ارتقاء سلامت اداري در اين استان انجام گرفته است.
در ادامه هريك از معاونين توسعه مديريت و سرمايه انساني دستگاهها به بيان مشكلات و نكته نظرات در خصوص شاخصهاي ارزيابي پرداختند.
ارسال بهموقع شيوهنامه ارزيابي عملكرد سال 1398، تاكيد به وزارتخانهها و واحدهاي ستادي دستگاههاي اجرايي به منظور بررسي كارشناسي در انعقاد تفاهم نامه، حذف موازيكاري شاخصهاي ارزيابي توسط چند ارگان و وزارتخانهها، عدم وجود ضمانت اجرايي لازم، عدم اجراي شاخصهاي ارزيابي توسط وزارتخانهها و لحاظ نمودن در امتياز استاني، مشكل مصداق و عدم مصداق دستگاهها، مواردي بود كه توسط دستگاههاي اجرايي مطرح شد.